Ajándékutalvány

Kerékpáros ajándékutalvány: a legjobb ajándék, amelynek mindenki örül! A kuponon szereplő összeget a kerékpárABC.hu webáruházunkban található bármelyik termék esetén, akár több részletben történő vásárlás során, regisztrált vevőként lehet elkölteni, de csak is az online vásárlás(ok) során. Az utalványt az adott keretösszeg eléréséig, akár meg is lehet osztani (pl. pároddal, a családon belül, batáoddal, barátnőddel) több vásárlásra; ehhez az ajándékkártyához tartozó email címét és kódot kell használni (amelyet a regisztrált felhasználó vásárlásakor kell megadni bejelentkezéskor, ill. a kuponkód mezőben).

Ha több darabot vásárolnál az utalványból, több kuponkód fog érkezni, viszont a webáruházban egy megrendelés leadása (azaz egy vásárlási folyamat során) során csak egy kártyát lehet érvényesíteni.

Az ajándékutalvány kifizetése után, E-mailben fogjuk küldeni a hozzá való kódot, vagy kódokat.

Tovább

Ha nincs ötleted, ha nem tudsz választani, hogy melyik kerékpárt, kerékpáros kiegészítőt, kerékpár felszerelést vásárold meg ajándékba, itt vannak a kerékpáros ajándékkártyák. Ezeknek a kerékpáros utalványoknak a kódját több vásárlás alkalmával is fel lehet használni, természetesen az ajándékutalványon található összegig. Sőt, akár át is ruházható a kód, így ismerősödet is kisegítheted vele. Csak arra figyelj, nehogy levásárolja a teljes összeget! (-:

Tovább