kerékpár lámpák

A kerékpár lámpa az egyik legfontosabb biztonsági felszerelés, amelyet egy kerékpárosnak érdemes használnia. Segítségükkel a kerékpáros láthatóvá válik az éjszakai órákban, és így minimalizálható a balesetek esélye.

Azonban a lámpák nem csak az éjszakai közlekedéshez kellenek, hanem a homályos, esős időben is fontos szerepet játszanak. A megfelelő kerékpár lámpák növelik a láthatóságot és javítják a kerékpáros biztonságát a közúti közlekedésben.

A lámpák többféle típusban kaphatók, első és hátsó lámpák, villogók és állandó fényű lámpák, akkumulátoros, elemes és dinamós lámpák. Az első lámpák általában erősebbek és tovább világítanak, mint a hátsó lámpák, mert szükség van rájuk a távolabbról érkező autók figyelmének felhívására.

A villogó lámpák segítenek felkelteni a többi közlekedő figyelmét, míg az állandó fényű lámpák növelik a láthatóságot. Az akkumulátoros lámpák könnyen tölthetők és viszonylag hosszú ideig világítanak, míg a dinamós lámpák a kerékpár mozgását használják energiatermelésre, így nem kell tölteni őket.

A megfelelő lámpák kiválasztása nagyon fontos, hiszen rossz lámpákkal nem csak hogy nem látható a kerékpáros, hanem a többi közlekedőt is zavarhatja a túl erős vagy éppen túl gyenge fény. Fontos figyelembe venni az időjárási körülményeket, az utak minőségét és az útvonalat is.

Összességében a kerékpár lámpák fontos felszerelései a kerékpárosoknak, és nem szabad megfeledkezni róluk. A megfelelő lámpa kiválasztásával biztonságosabbá tehetjük a kerékpározást és növelhetjük a közlekedési kultúra színvonalát. A szűrőnk segítségével könnyedén kiválasztható a megfelelő kerékpár lámpa, vagy akár világítás szett.

Tovább
Rendelhető
Kedvencekhez
Gyártó termékei
Típus
világítás kiegészítő
169 Ft
RRP: 190 Ft Ez a beszállító által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
Összehasonlítás
Rendelhető
Kedvencekhez
Gyártó termékei
Típus
világítás kiegészítő
289 Ft
RRP: 325 Ft Ez a beszállító által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
Összehasonlítás
Rendelhető
Kedvencekhez
Gyártó termékei
Típus
prizma
619 Ft
RRP: 690 Ft Ez a beszállító által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
Összehasonlítás
Rendelhető
Kedvencekhez
Gyártó termékei
Típus
világítás kiegészítő
1 129 Ft
RRP: 1 190 Ft Ez a beszállító által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
Összehasonlítás