férfi MTB 29" kerékpárok

29"-os (29er) hegyikerékpárok egy közkedvelt kategória a kerékpár kategóriában. A konstrukciójuk a 26 colos kerékpárokból indul ki, de 29 colos kerekekkel szerelik és a vázgeometriája is megváltozott. Ez a kategória új keletű jelenség a hegyikerékpárok között. Az előnyük a nagyobb terepbírás a kevésbé technikai terepen, a 29" kerekek nagyobb átmérője nagyobb lendületed ad a lejtőkön. A kerekek nagyobb átmérője nagyobb stabilitást biztosít. A standardok közé tartozik a teleszkópos villa és ennél a kategóriánál majdnem kötelező bowdenes, vagy hidraulikus tárcsafékek. Ez a hegyikerékpár kategória azoknak a kerékpárosoknak ajánlott, akik a magasabb sebességeket kedvelik, vagy nem tudnak dönteni a cross és a hegyikerékpár között, mivel megfelelő gyorsaságot a közútakon és egyúttal nagy stabilitást a terepen biztosítanak. Ideális választás lehet a 190 cm feletti kerékpárosok részére is, mert egy mountain bike 26 colos kerekekkel és alacsonyabb vázgeometriával részükre már kevésbé megfelelő.
Plusz egy nagy pozitívuma ennek a kerékpárnak, hogy belerakható egy 28”-os gumi, így akár egy külső kerékpárgumi cserével lehet akár terepre, akár hosszabb utakra is (cross trekking kerékpárként) használni.

A kerékpárok szűkítéséhez a  S Z Ű R É S-t javasoljuk, ahol lehet a kerékpár típusára (Férfi kerékpár, Női kerékpár, Gyerek kerékpár, Unisex kerékpár), méretére, a kerék méretére, fékre, vázra, évjáratra, első villára, agyváltóra, agydinamós világításra, stb. is szűrni a webáruházunkban, illetve a kerékpár üzletünkben is megtalálható bicikliket. A Pedelec kerékpárokat külön a szenzorra is lehet szűrni, tehát lehetőség van pedálszenzoros, illetve nyomatékszenzoros ebike-ok szűrésére is.

Kerékpár webáruházunkban az éppen aktuális, nagykereskedésben is kapható kerékpárok, kerékpár felszerelések, kiegészítők, biciklis ruházatok láthatóak, amely naponta többször is frissítésre kerül.

Tovább